Vestfold Filmforum

- nettverk for film og multimedieproduksjon i Vestfold

Muligheter for unge filmtalenter i Vestfold

For de som er under 25 år i Vestfold er det mulighet for å delta i et unikt utviklingsprosjekt i regi av Viken Filmsenter: 

Vil du være en del av en unik talentsatsing i norsk film? Fra januar 2013 inviterer Viken Filmsenter unge, ambisiøse filmskapere til å delta i et helt nytt talentutviklingsprogram; Viken Akademiet.

Hvis du velges ut får du gjennom et helt år tilgang til ressurser og muligheter som skal hjelpe deg videre.

Akademiet er åpent for alle fagfunksjoner innenfor film. Målet er å styrke din egen utvikling og ditt nettverk. I løpet av et år vil du blant annet få muligheten til å være med på kurs og verksteder, få en personlig mentor og få hjelp til å utvikle egne prosjekter, både alene og sammen med de andre som er en del av programmet.

For å kunne søke må du ha tilknytning til Viken-regionen; fylkene Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold. Du må ha en grunnleggende utdanning innenfor filmproduksjon og/eller relevant produksjonserfaring.

Hvordan søke på Vikens talentprogram?
Send inn en skriftlig søknad hvor du forteller om deg selv, og hva slags erfaring og utdannelse du har innen filmproduksjon. I tillegg må du gjerne fortelle litt mer om motivasjonen for å søke, hva slags filmer du ønsker å lage og hvilke filmer og filmskapere du blir inspirert av. Maks. 3 A4-sider. Legg også ved arbeidsprøver (filmer, manus osv.)

Søknadskriterier:
- Du er fra Akershus, Østfold, Vestfold eller Buskerud.
- Du har relevant utdanning og/eller erfaring fra kort- eller dokumentarfilmproduksjon.

Aktuelle kandidater vil kalles inn til intervju i november/desember. Spørsmål om Akademiet kan rettes til: ung@vikenfilmsenter.no eller Anders Fristad Rudolph på 97797036.

Søknaden sendes til: ung@vikenfilmsenter.no

Søknadsfrist: 15 november 2012.

Viken Akademiet gjennomføres i samarbeid med Mediefabrikken i Akershus.

http://www.vikenfilmsenter.no/nyheter/unik-satsing-pa-filmtalenter

Visninger: 36

Kommenter

Du må være medlem av Vestfold Filmforum for å kunne legge til kommentarer!

Bli med Vestfold Filmforum

© 2020   Created by Geir Bergersen.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår