"MUSEVISA – og åtte andre Prøysenklassikere" er nå ute på DVD. "Norsk Animasjon" sier at filmene holder en enestående høy kvalitet. 

 

Vår TV-serie for NRK Super, "Alf Prøysens Barnesanger" er nå ute på DVD. Det er NRK Aktivum som står bak utgivelsen, og Walt Disney Home Entertainment som distribuerer den. DVDen heter "MUSEVISA - og åtte andre Prøysenklassikere" og er til salgs hos alle kjøpefilm-forhandlere.

 

I sin anmeldelse av utgivelsen, har nettstedet for Norsk Animasjon bl.a. skrevet: (filmene)...står for en kvalitet vi ikke har sett maken til innen tradisjonell tegnefilm i Norge tidligere. Ikke bare tar de tradisjonen med seg videre, de bidrar også til å løfte uttrykket mot nye høyder her til lands.

 

Filmene har også fått bred omtale i aviser og TV, og i en uttalelse til NTB har Elin Prøysen sagt: – Filmene fyller ut sangene på en svært fin måte, og det er lett å kjenne igjen figurene fra min fars sanger. Dette er folk som er interessert i å ivareta stoffet på en bunnsolid og skikkelig måte. 

 

Denne oppmerksomheten er vi veldig glade for, og vi håper at "MUSEVISA og åtte andre Prøysenklassikere" vil skape julegelde i mange hjem!

Visninger: 197

Kommenter

Du må være medlem av Vestfold Filmforum for å kunne legge til kommentarer!

Bli med Vestfold Filmforum

© 2024   Created by Geir Bergersen.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår